Nortrail er en av de største, norske, privateide og internasjonale speditørene i Norge. Vi er spesialister på veitransport, spesielt rettet mot stykkgods og partilast fra hele Europa og Norden. I tillegg representerer vi et velutviklet og verdensomspennende agentnettverk for oversjø og flyfrakt.

Nortrail er i dag et fremtidsrettet selskap som opererer på land, på sjøen og i luften. Dette utføres gjennom egne selskaper og terminaler, eller som agenter for andre selskaper og rederier. Vi representerer flere av de største transportnettverkene i Europa.

Nortrail er et velfundert selskap med en profesjonell tilnærming til markedet. Vi er kjent for å kunne tilby våre kunder innovative løsninger og personlig service. Vi har et bredt sortiment av transport- og logistikktjenester med høyt fokus på kvalitet og lokal kunnskap alle steder vi opererer. Vi sikrer dermed en rask og pålitelig service, uavhengig av hvor godset måtte befinne seg.

  • Stor nok til å kunne tilby service for alle transportbehov
  • Liten nok til å være personlig og fleksibel
  • Dynamiske transportløsninger fra hele verden
  • Kvalitet først, kunden fremst
  • Alle kunder er unike 
     

SE VÅR HISTORIELINJE


Vi ønsker din hjelp!
Din tilbakemelding er viktig for at vi skal bli enda bedre - så hjelp oss gjerne med å besvare denne kundeundersøkelsen: Trykk her!
Alle besvarelser behandles konfidensielt.