- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Velkommen til Nordic Chain - et tettere transportnettverk

Fire land. Fire kulturer. Fire språk. Fire ledende transportselskaper. Sammen utgjør vi Nordic Chain — et logistikknettverk som dekker Norge, Danmark, Sverige og Finland med effektive transportløsninger. Vi er forent i troen på at transport og logistikk handler om mennesker, ikke avstander. Vi mener at hver kunde er viktig nok til en unik løsning. Langsiktig kvalitet er viktigere enn kortsiktig fortjeneste. Vår påstand er også at automatiserte tjenester aldri kan erstatte personlig preg.

Vi tilbyr daglig dør-til-dør-tjenester mellom våre terminaler i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Vårt tilbud

Gjennom Nordic Chain tilbyr vi høykvalitets-transportløsninger med daglige dør-til-dør-leveringer i det nordiske markedet. Med vårt felles distribusjonsnettverk og felles kvalitetsstandarder er du garantert alltid å få den samme servicegraden uansett hvor godset ditt sendes. Takket være vårt felles EDI-baserte kommunikasjonssystem kan du alltid spore forsendelsene dine – fra bestilling til bekreftet levering.

Gjennom din lokale Nordic Chain-medlem kan du få én kontakt for alle dine transporter i Norden. Denne personen kan kontaktes for bestillinger og ekspertråd – om du ikke foretrekker å bestille online.

 Med våre forente krefter og engasjement ser vi frem til å ta hånd om dine transporter i Norden.

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss