- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

NYHETSBREV NORTRAILGRUPPEN

Nortrailgruppen opplever en stor vekst i 3PL-segmentet. Etter etableringen av Nortrails 15 000 kvm logistikksenter på Alnabru i januar 2014 har selskapet allerede behov for å utvide arealene.

I tillegg til 3PL- tjenestene utført av Nortrail Logistics AS utføres all crossdocking og terminal- tjenester for Norsk Trailer Express AS sine internasjonale trafikker på samme lokasjon,  hvor det sammenfallende er behov for en utvidelse av arealet. 

Logistikksenteret på Alnabru har en meget sentral og strategisk beliggenhet i Oslo, og  Nortrailgruppen har av denne årsak besluttet at hovedkontoret på Alnabru fra og med 01.01.2016 rendyrkes som logistikksenter. 3PL-kapasiteten til Nortrail Logistics AS økes da med hele 35%.

Samtidig med 3PL-utvidelsen for logistikktjenester på Alnabru vil Nortrail overføre all crossdocking og terminaltjenester til tre strategisk plasserte terminaler ved alle hoved innfallsporter til Oslo. Gjennom vår partner BH Ramberg A/S vil Nortrail få en betydelig økt kapasitet for terminaldrift, et viktig ledd i vår vekststrategi for internasjonale transporter. 

Terminalene vil være direkte tilknyttet Rambergs riksdekkende distribusjonssystem for hele Norge. Dette vil medføre både tidsmessige, trafikale og miljømessige gevinster pga  den strategiske beliggenheten rundt Oslo. I tillegg foreligger det dispensasjon for å kjøre 25,25 meter modulvogntog til terminalene Skedsmo samt Langhus som gir ytterligere miljøgevinster.

Nortrailgruppens aktiviteter vil da f.o.m 01.01.2016 foregå på følgende lokasjoner:

Oslo: Hovedkontor og 15 000 kvm logistikksenter                                                                            

Skedsmo: Crossdocking-terminal, 3000 kvm 24 porter                                                                 

Langhus: Crossdocking-terminal, 2800 kvm, 22 porter     

Drammen: Crossdocking-terminal, 2100 kvm, 21 porter

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Christian Whist, Driftssjef eller undertegnede.  

 

Oslo 09.12.2015

Thomas Klemp­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­, Administrerende Direktør

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss