- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Nortrail styrker sine aktiviteter på Italia!

Vi kan med glede informere om at Nortrail Norsk Trailer Express AS styrker sin poisjon på Italia trafikkene og inngår et strategisk samarbeid og partnerskap med  S.I.T.T.A.M. S.r.l. i Italia fra og med 1. Oktober 2015.

S.I.T.T.A.M. er en forkortelse av Spedizioni Internazionali Trasporti Terrestri Aerei Marittimi Srl.  Selskapet har en svært lang erfaring innen transport og logistikk, og har vært engasjert i internasjonal transport siden 1960. Selskapet er en del av våre etablerte transportnettverk på kontinentet og betjener mer enn 100 destinasjoner / knutepunkter i Europa.

S.I.T.T.A.M. har sitt hovedkontor i Cornaredo (Milano) med et logistikksenter på totalt 52 000 m2. De har 300 ansatte i Italia og håndterer mer enn 500 000 sendinger per år med en omsetning på 125 MEURO. De tilbyr markedet en omfattende logistikk og produktportefølje. Kvalitet med en svært høy servicegrad, tidsriktig informasjon og moderne kommunikasjonsløsninger er nøkkelord for S.I.T.T.A.M.

S.I.T.T.A.M. dekker hele Italia gjennom egne terminaler og kontorer i :Ascoli Piceno, Bergamo, Biella, Bologna, Como, Florens, Milano, Parma, Perugia, Rom, Torino, Treviso, Varese, Verona och Vicenza.

For Nortrail – Norsk Trailer Express betyr det nye samarbeidet en meget tydelig satsing og videreutvikling av et for oss tradisjonsrikt og svært viktig marked. Vi vil fra starten av utvide antallet direkte trafikker fra Italia med avganger fra flere av de ovennevnte terminal knutepunktene i Nord-Italia, med fokus på direkte-trafikker hvor vi tilbyr to til tre avganger per uke til Norge.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss.

 

Oslo 01.10.2015

Thomas Klemp­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­, Administrerende Direktør

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss