- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Nortrail styrker sin posisjon i Stuttgart regionen!

Vi kan med glede informere om at Nortrail per 01.07.2014 styrker sin posisjon i Stuttgart regionen, og inngår et strategisk samarbeid og partnerskap med Wackler Spedition & Logistik.  

 

Wackler er en familieeid bedrift med hovedkontor i Göppingen rett utenfor Stuttgart, og har en historie som daterer seg helt tilbake til 1846. Med ca. 500 ansatte og årlig håndtering av over 500 000 sendinger har Wackler en sterk posisjon i Stuttgart regionen. Wackler tilhører Cargoline, et av de førende transportnettverkene i Tyskland som har en årlig omsetning på ca. 1,4 milliarder EUR og tilbyr en 24/48 timer service over hele landet med full Track & Trace. Gjennom partnerskapet med  Wackler server Nortrail det norske markedet med 3 stykkgodsavganger i uken direkte fra Stuttgart regionen.

 

Nortrail er eksklusiv medlem av CargoLine og System Alliance Europe i Norge, de to transport nettverkene med de høyest definerte kvalitetsstandardene i Europa, som kommer våre kunder til gode gjennom strikt uniformerte rutiner og IT standarder.

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss.

 

Oslo 27.06.2014

Thomas Klemp

Administrerende Direktør

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss