- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Ny partner for Nortrail og Nordic Chain i Østerrike !

Vi kan med glede informere om at Nortrail Norsk Trailer Express AS styrker sin posisjon på Østerrike og inngår et strategisk samarbeid og partnerskap med  Lagermax Internationale Spedition Gmbh i Østerrike fra og med 1. Oktober 2015.

Selskapet ble etablert i 1920, og er i dag ett av de ledende transport selskapene i Østerrike. Selskapet har sitt hovedkontor i Salzburg med egne logistikksentere i Østerrike og Øst Europa på totalt 408 000 m2. De har totalt 3000 ansatte og omsetter for 395 MEURO. I tillegg til 4 store HUB plattformer i Østerrike er Lagermax etablert i 12 land i Øst Europa med totalt 54 bransjekontorer.

Samarbeidet danner en uniform løsning og avtale mellom Lagermax og Nordic Chain i hele Norden, som Nortrail – Norsk Trailer Express AS er den norske delen av.

For Nortrail – Norsk Trailer Express betyr det nye samarbeidet en satsing og videreutvikling av et for oss, tradisjonsrikt marked.

Vi vil fokusere på trafikker med høy service grad hvor vi tilbyr to til tre samlast avganger per uke direkte til Norge. I tillegg tilbyr vi en daglig fullast trafikk.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med oss.

Oslo: 01.10.2015

Thomas Klemp­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ , Administrerende Direktør

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss