- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

  • Hjem
  • Nyheter
  • Nyheter
  • Nortrail styrker sine aktiviteter og service i Frankrike gjennom et nytt partnerskap!

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Nortrail styrker sine aktiviteter og service i Frankrike gjennom et nytt partnerskap!

Nortrail lanserer sammen med øvrige medlemmer av Nordic Chain et samarbeid med franske Heppner Gruppen fra og med 1. oktober 2013.

Nortrail - Norsk Trailer Express AS samt Nordic Chains øvrige medlemmer, TransFargo AB i Sverige, Bech-Hansen & Studsgaard AS i Danmark og Varova Oy i Finland, har fra 1. oktober 2013 inngått et samarbeide med Heppner Group i Frankrike. Samarbeidet vil gi mer effektive løsninger for stykkgods og partilaster mellom Frankrike og de ​​nordiske landene.

Heppner Group ble grunnlagt i 1925 og er et familieeid konsern med ca. 3000 ansatte. Med over 70 lokasjoner og terminaler i Frankrike er Heppner er en av Frankrikes ledende transportselskaper.

Heppner, som Nortrail er medlemmer av transport-nettverket System Alliance Europe (SAE) som betyr standardiserte service krav og kvalitetskontroll med en sikker informasjonsflyt gjennom våre uniformerte IT og sporingssystemer i begge land.

Nortrail har en lange tradisjoner med trafikker til og fra Frankrike. «Gjennom de høye standardene for kvalitet og informasjon», vil våre kunder oppleve en ytterligere forbedring i service og transittidene gjennom det nye partnerskapet.

Vi tilbyr i tillegg spesial produkter gjennom vår partner for tekstil og mote sendinger fra Paris området hvor det kreves et eget system for å kunne håndtere dette. Les mer om dette ved å trykke her.  

Ta kontakt med oss på tlf: 22 80 17 00 eller trykk her for , skulle Dere ha noen spørsmål i denne forbindelse eller om muligheter dere har som kunde av Nortrail på Frankrike eller i Europa forøvrig.

 

Oslo 01.10.2013

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss