- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Nortrail følger Corona virus situasjonen nøye og har god beredskap

Corona viruset, kjent som COVID-19, har den senere tid hatt betydelig spredning i Europa, og medfører at vi alle må bidra til å redusere smittefaren. Ved å vise ekstra hensyn og ta forholdsregler, så reduseres risikoen for smitte og konsekvensene dette kan medføre.

Hos Nortrail passer vi nøye på å opprettholde en ekstra god hygiene standard, og har innført en rekke forhåndsregler for å holde smittefaren så lav som mulig for alle ansatte, deres familier, kunder og leverandører. Vi følger samtidig utviklingen tett og har etablert god beredskap for å være forberedt på at situasjonen kan utvikle seg.

Alle våre medarbeidere er informert samtidig som de oppfordres til å sette seg inn i og følge de til enhver tids offisielle helserådene som kommer fra myndighetene.

Nortrail har etablert en beredskaps gruppe som er forberedt på endringer slik at vi kan iverksette tiltak på kort varsel skulle det være behov for dette.

Med tanke på godsleveransene gjør vi alt hva vi kan for å unngå forsinkelser, og for å levere varene dine til avtalt tid. Dersom noen av forsyningskjedene skulle bli påvirket som følge av viruset, vil vi søke alternativer der det er mulig for å begrense forsinkelsene så langt det lar seg gjøre.

Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss skulle det være noen spørsmål.

 

Oslo 11.03.2020

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss