- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Viktig informasjon til våre kunder - begrensede skipningsavganger Oslo - Kiel

Korona-viruset medfører at vi nå er over i en Force Majeure-situasjon for transport- og logistikkbransjen.

Regjeringen besluttet 12. mars nye og strengere tiltak for å håndtere Coronaviruset COVID-19 i Norge for å beskytte oss best mulig mot smitte. Det er i dag innført dramatiske tiltak, viktige samfunnsinstitusjoner som skoler, barnehager og utdanningsinstitusjoner stenges. Store deler av befolkningen har hjemmekontor, mange er i karantene og man opptrer med den ytterste forsiktighet. Regjeringen fraråder å gjennomføre alle reiser som ikke er strengt nødvendig. Samtidig innførte Helsedirektoratet et krav om at alle som har reist utenfor Norden etter 27. februar skal i karantene i 14 dager når de kommer til Norge uavhengig av symptomer eller ikke.

På denne bakgrunn er det åpenbart at transport- og logistikkbransjen ikke lenger har mulighet til å fungere som normalt. Vi oppfatter dermed at vi er i en force majeure-situasjon.

For Nortrail som benytter sjøveien som hovedåre for mange av trailer transportene mellom Norge og kontinentet via Color Line medfører de nye restriksjonene nå potensielle forsinkelser i transportkjeden. Med bakgrunn i vedtaket fra Helsedirektoratet har Color Line besluttet at alle seilinger på ruten Oslo – Kiel for M/S Color Fantasy og M/S Color Magic kanselleres fra og med lørdag 14. mars til og med torsdag 26. mars.

Ro-ro fraktskipet M/S Color Carrier vil betjene ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte. Det betyr tilgjengeligheten for seilingene mellom Oslo og Kiel begrenses til ett skip med tre avganger per uke.

Vi påregner at det kan bli en del forsinkelser på bakgrunn av at hele Kiel linjen strupes inn og skal betjenes med dette ene skipet. Dvs dette blir fort fullt slik at materiell kan bli stående til neste avgang og forsinket.

 

Vi beklager ulempene dette kan medføre og vi gjør hva vi kan for å holde dere oppdatert i en vanskelig situasjon.

Vi håper på forståelse, og ta kontakt med oss ved behov for ytterligere informasjon.

 

Oslo 13.03.2020

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss