- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Informasjon vedr. COVID-19 situasjonen på Østlandet

I forbindelse med myndighetenes innføring av særdeles strenge tiltak på det sentrale Østlandet, ønsker vi å informere om status for vår produksjon.


Vi  er ekstremt opptatt av å sikre vår drift i denne utfordrende tiden og har gjennomført svært strenge interne tiltak for å redusere muligheten for smitte i bedriften.


For vår hoved-terminal, som ligger på Langhus i Nordre Follo kommune, er det strammet ytterligere inn etter at smitte av mutert virus i kommunen ble kjent på fredag. Beslutningen om å stenge butikker vil kunne skape utfordringer for vår distribusjon.


Kommunene dette nå gjelder er: Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler, Ås, Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Drammen, Horten, Lier, Lillestrøm, Lunner, Lørenskog, Marker, Nittedal, Rakkestad, Rælingen, Råde, Skiptvedt. Postnummerrange: 0001 – 1599, 1801 – 2028, 3001 – 3065, 3179 – 3199, 3401 - 3490


Av denne årsak må vi ha en bekreftelse fra våre kunder i berørte områder om at det holdes åpent for varemottak, før varene sendes. En opphopning på vår terminal av varer som ikke kan leveres vil raskt kunne medføre plassproblemer. Vi planlegger for tilnærmet normal produksjon også fremover slik at innhenting og utkjøring av varer skal skje som vanlig, men forsinkelser i lokaldistribusjonen kan forekomme grunnet mulige endringer i rutestruktur.
Utviklingen vil følges tett opp de nærmeste dagene og vi vil informere om eventuelle endringer og konsekvenser av den oppståtte situasjonen.


Ved behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med din faste kontaktperson på Nortrail.

Oslo 25.01.2021

 

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss