- Når tid betyr noe

Velg språk

  • no_NO
  • en_GB
  • de_DE

Søk

Du er her:

Kundeportal

Norsk Trailer Express

Kundeportal

Behov for transportløsning?

Vi tar kontakt innen 2 timer!

Prisforespørsel

Informasjon om mulig streik

I forbindelse med årets sentrale lønnsoppgjør er det brudd i forhandlingene mellom NHO og LO / YS. Oppgjøret går derfor til megling, som gjennomføres 30. og 31. mars, med frist som utløper kl. 24.00 Søndag 31.mars.


Hvis det ikke kommer til enighet innen fristen, eller ved eventuell mekling på overtid, vil det medføre streik fra arbeidstidens begynnelse mandag 1.april.


Vi har i dag fått informasjon om at organiserte ved alle våre terminaler i Drammen, Skedsmo og Langhus er tatt ut i første uttak, sammen med store deler av vår bransje generelt.


Dette vil i så tilfelle umiddelbart medføre store konsekvenser for produksjon av stykkgods over terminalene våre og vi ønsker derfor å varsle dere om dette nå, slik at det kan gjøres omdisponeringer og prioritering av gods som er planlagt for sending.


Vi forventer å kunne opprettholde en viss betjening på terminalene, men da med en lav kapasitet i forhold til normalsituasjon. Dette vil da føre til store forsinkelser i videre transport og distribusjon.

Vi håper i det lengste at det blir enighet under meklingen og vil holde dere informert så snart det kommer nyheter knyttet til dette.


Eventuelle henvendelser og spørsmål kan rettes til deres kontaktperson hos oss.


Med vennlig hilsen

Norsk Trailer Express AS

some_facebook some_linkedIn some_g_pluss